Transformatie coaching en Trauma release

Doorbreek eindelijk je patroon! Wellicht loop je al een tijd van het kastje naar de muur, ervaar je onverklaarbare pijn, of beland je steeds weer in hetzelfde patroon. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. Misschien is het thema juist al wel duidelijk of zit er een trauma in je systeem dat steeds voor angst, blokkades, vermoeidheid, depressie of verslaving (op alle gebied) zorgt.

Transformatieve coaching is een lichaamsgerichte,  holistische manier van coachen in de diepte. Het gaat verder dan verandering of het aanpassen van gedrag of mindset. Dat zorgt een tijdje voor verlichting, maar als je de oorzaak van het probleem of de klacht niet aanpakt, blijft het zich de kop op steken. Bijna alle hardnekkige en zich herhalende patronen duiden op een (voorouderlijk) trauma. En dat hoeven niet hele grote impactvolle ervaringen te zijn. Daar zijn we ons meestal wel bewust van. Juist de kleinere subtiele vormen van trauma beheersen onbewust ons leven.

Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van verschillende invalshoeken en technieken, daarover lees je meer bij Over Ingrid

Loop jij vast in zich herhalende patronen? Angst, verdriet, leegte, depressie, vermoeidheid of verslaving? En ben je eraan toe om die patronen te doorbreken en te transformeren, zodat jouw energie weer gaat stromen en jij in je potentieel kunt stappen? Ik reis graag een stukje mee op jouw levenspad!


'Trauma is not what happens to you.
Trauma is what happens inside you, as a result of what happens to you'

- Gabor Maté -


Transformatieve coaching

Intake
Voor we aan de sessies beginnen vindt er altijd een intake plaats. Tijdens deze intake ervaar je gelijk mijn werkwijze, maken we dieper kennis en verkennen we je vraag. Deze intake duurt 60 tot 90 minuten, waarna ik aangeef hoeveel sessies ik verwacht dat er nodig zijn. Als er een wederzijdse klik is, jij je voldoende vertrouwd voelt en je kunt vinden in mijn voorstel, gaan we samen op weg. 
Investering: € 77,=

Transformatiesessies
Tijdens de sessies gaan we met je vraag of patroon aan het werk en de diepte in. Een sessie duurt 90 tot 120 minuten. Ik werk altijd met meerdere sessies, omdat dieper liggende oorzaken gewoonweg meer tijd nodig hebben.

Investering
Pakket van 3 sessies: € 555,=
Pakket van 5 sessies: € 888,=

De prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en zakelijk exclusief BTW.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek.