Bewust en authentiek samenwerken

Samenwerken is leuk en vaak complex!

Zoveel mensen, zoveel meningen. De sleutel van een succesvolle samenwerking is bewustwording van en het respect voor de verschillen. Openhartig luisteren en vrijmoedig spreken, zodat iedere stem gehoord wordt. Er zit zo ontzettend veel verborgen kennis en wijsheid in mensen en dus teams, het is de kunst dat potentieel vrij te maken en in te zetten.  Een vitale medewerker is daarbij de basis, die is wendbaar, denkt in oplossingen en is betrokken. De energie spat ervan af! Hoe zet je medewerkers in de eigen regie, zodat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun vitaliteitinzetbaarheid en de kwaliteit van de samenwerking?

Zie onderstaand een aantal mogelijke opties gericht op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, samenwerking, verbinding en communicatie.


Wanneer je spreekt, herhaal je alleen wat je al weet. 
Maar als je luistert, leer je wellicht iets nieuws.

- Dalai Lama -


Inspiratiesessie Bewust en vitaal aan het werk

Wat is  vitaliteit eigenlijk? In een sessie van 2 tot 3 uur neem ik medewerkers mee in de wereld van vitaliteit en laat ik ze op laagdrempelige wijze zien en ervaren wat zij zelf kunnen doen om vitaal en inzetbaar te blijven. Het gaat dus écht over eigen regie en verantwoordelijkheid nemen.  

Wat is Vitaliteit? Hoe werkt je brein en je stresssysteem en hoe kun je daar mee werken? Over welke energiebronnen beschik je en hoe kun je daar gebruik van maken? Kennis, reflectie en ervaringsgerichte werkvormen wisselen elkaar af!

De precieze inhoud en thema's bespreken we vooraf, zodat het naadloos aansluit bij wat er nodig is. Wil jij medewerkers op weg helpen eigen regie te nemen? Trakteer ze dan op deze inspiratiesessie! Neem gerust contact met mij op voor een afspraak!

Deze optie is ook beschikbaar voor leidinggevenden. Klik dan hier.

Prijs: € 899,= (maximaal 8 - 10 deelnemers)
exclusief BTW en reiskosten


Op koers naar het waarmaken van betekenisvolle ambities

Je hebt grote betekenisvolle ambities! Je ziet het helemaal voor je! En als je dan zo om je heen kijkt, lijkt het of je medewerkers het niet willen of kunnen begrijpen. De een wil wel, maar kan niet, de ander zit in de weerstand. Hier en daar zijn mensen  zeker wel enthousiast. Je zou graag willen dat de energie en focus van je medewerkers gericht is op de juiste koers, zodat het niet bij ambities blijft. Het mag allemaal wat soepeler, met meer initiatief en betrokkenheid.

Het gaat om goede communicatie én het richten van de energie en het potentieel van je organisatie en de mensen op de koers die je voor ogen hebt, zodat jullie samen de ambities waar kunnen maken. Dat geeft jou een hele hoop rust en voldoening! En ik kan je verzekeren, ook je medewerkers worden er gelukkig van.

Wil je vrijblijvend sparren over waar jij tegenaan loopt of wat je nodig hebt. Neem gerust contact met mij op voor een afspraak.

Prijs: maatwerk


Bewust en authentiek samenwerken

Een compleet en gebalanceerd programma, gebaseerd op het Lichter Leven Programma van de Bridgeman Academie, aangevuld met o.a. mijn kennis als Vitaloog. 

Gedurende 6 dagen, verspreid over een periode van 3 tot 6 maanden, leren medewerkers zichzelf écht kennen! Oosterse wijsheid, gecombineerd met Westerse technieken en boksen, gericht op bewustwording. Ze leren o.a. werken met hun energiesysteem, hun comfortzone, hun stresssysteem, blokkades, angsten, overtuigingen en over het menselijk brein. 

Dit programma kan heel goed ingezet  worden bij de teamontwikkeling en is ook heel geschikt gebleken bij medewerkers in verzuim of bij loopbaanvraagstukken. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Prijs: € 1499,= per deelnemer (maximaal 8 - 10)
exclusief BTW en reiskosten


Maatwerk en specifieke thema's 

Wellicht heb je met je team al meerdere stappen gezet, is er iets anders nodig of hebben jullie zelf creatieve ideeën. Het kan ook zijn dat je verdieping of aanvulling binnen een bestaand programma zoekt.

Je kunt hierbij denken aan o.a. vitaliteit, persoonlijk leiderschap, mindfulness, mentale weerbaarheid, stressmanagement, energiemanagement of talentmanagement. Ik werk samen met een team van gespecialiseerde professionals en Vitalogen®, dus schroom niet om contact met mij op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Prijs: maatwerk