Consultancy en advies

Soms heb je gewoon even extra hulp nodig!

Dat kan zijn op een bepaald onderwerp binnen je organisatie, of iemand die met een andere bril even met je meekijkt, zodat jij weer met een helder zicht verder kunt. Dat kan! Met alle plezier lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw organisatie.

Mijn expertise is het samenspel tussen mens en organisatie, je kunt hierbij denken aan (strategisch) vitaliteitsadvies, vitaliteitsmanagement, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en organisatieontwikkeling. In de praktijk is het een vaak een combinatie van mens en organisatie, omdat het één systemisch, niet los staat van het ander.  Een nieuwetijds HR-Businesspartner, zou je kunnen zeggen.


Waarom moeilijk doen, als het samen kan?


Consultancy, advies en programmamanagement

Consultancy, advies en programmamanagement is altijd maatwerk. Grofweg zijn er 3 opties:

  1. Je wilt een analyse van waar de schoen wringt, omdat je zelf even niet ziet, wanneer dat duidelijk is, ga je zelf aan de slag.
  2. Aanvullend op de analyse wil je een advies met een plan of routekaart, zodat je weet hoe je het aan kunt pakken en waar de focus dient te liggen, je voert het vervolgens zelf uit. Eventueel spreken we nog een aantal evaluatiemomenten af.
  3. Je geeft het uit handen en laat mij ook de uitvoering van het plan begeleiden. Natuurlijk hebben we dan nauw contact over de voortgang, het is en blijft jouw organisatie. 

Samen bespreken we wat voor jou het beste werkt. Neem gerust contact met mij op!

Prijs: maatwerk