Bewust en authentiek leiderschap

Leiderschap is een vak!

Leidinggevenden spelen een sleutelrol bij een vitale organisatiecultuur. Bewust en authentiek leiderschap gaat in de kern over het faciliteren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Dan is wel handig dat je weet hoe mensen 'werken' én hoe je zelf in elkaar zit. Helaas is deze kennis over het algemeen onvoldoende aanwezig bij leiders, met alle gevolgen van dien. Genoeg reden om hierin te investeren! Zie onderstaand de opties.


Een medewerker doet niet wat een leidinggevende zegt,
maar wat een leidinggevende doet!


Inspiratiesessie Bewust en vitaal leiderschap (incompany)

Wat is  Bewust en vitaal leiderschap eigenlijk? In een sessie van 2 tot 3 uur laat ik jullie als directie, management- of projectteam op laagdrempelige en effectieve wijze kennismaken met dit onderwerp. 

Wat is Vitaliteit? Hoe werkt ons brein en stresssysteem en hoe kun je daar als leider mee werken? Wat brengt mensen in beweging en hoe kun je je rol als leider hierin pakken? Kennis, reflectie en ervaringsgerichte werkvormen wisselen elkaar af!

De precieze inhoud en thema's bespreken we vooraf, zodat het naadloos aansluit bij wat jullie nodig hebben. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op voor een afspraak! Ook beschikbaar voor medewerkers. Klik dan hier.

Prijs: € 930,= (maximaal 8 - 10 deelnemers)
exclusief BTW en reiskosten


Compleet traject Bewust en authentiek leiderschap (incompany)

Wanneer je met jezelf én je management- of directieteam, écht de diepte in wilt, is dit iets voor jou. Een compleet en gebalanceerd programma, gebaseerd op het Lichter Leven Programma van de Bridgeman Academie, gecombineerd met o.a. boksen, toegespitst op leiderschap. 

Gedurende 6 dagen, verspreid over een periode van 3 tot 6 maanden, leren jullie jezelf en elkaar écht kennen! Oosterse wijsheid, gecombineerd met Westerse technieken, gericht op bewustwording. Je leert oa werken met alle energiebronnen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel), je comfortzone, je stresssysteem, blokkades, overtuigingen en over het menselijk brein. Heel handig als leider! Wil je meer weten? Neem contact met mij op!

Prijs: € 1499,= per deelnemer (maximaal 8 - 10)
exclusief BTW en reiskosten


Maatwerk en specifieke thema's 

Wellicht heb je met je managent- of directieteam al meerdere stappen gezet, is er iets anders nodig of hebben jullie zelf creatieve ideeën. Het kan ook zijn dat je verdieping of aanvulling binnen een bestaand programma zoekt.

Je kunt hierbij denken aan o.a. vitaliteit, persoonlijk leiderschap, mindfulness, mentale weerbaarheid, stressmanagement, energiemanagement of talentmanagement. Ik werk samen met een team van gespecialiseerde professionals en Vitalogen®, dus schroom niet om contact met mij op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Prijs: maatwerk