Bewuste vrouwen


Van overleven naar voluit jouw authentieke leven beleven!


Mooie lieve vrouw,

Stel je eens voor dat je meer rust, voldoening, passie en energie zou ervaren? Dat jij jezelf bevrijdt van je angsten en blokkades, zodat je de keuzes maakt, die bij jou horen? Dat jij expressie kunt en durft te geven aan wat er diep van binnen in je leeft? Kortom, hoe zou jij je voelen wanneer jij, in verbinding met jezelf en anderen, in je potentieel stapt en voluit je eigen leven kunt (be)leven? Dat kan écht!

De oplossing is dichterbij dan je denkt. Stop met zoeken in de buitenwereld. De antwoorden zitten in jouw binnenwereld. Zodra jij je bewust wordt van je binnenwereld, er weer op leert vertrouwen en er ook naar gaat handelen, verandert de buitenwereld met je mee, gaat de energie weer stromen en ontstaat er flow.


Zo binnen, zo buiten. 
Zo buiten, zo binnen!


Ik werk met Oog voor energie, wil je een uitgebreide uitleg over mijn visie en werkwijze? Kijk dan hier.

Neem met Oog voor energie een kijkje in je binnenwereld en breng je leven op koers met één van onderstaande mogelijkheden.


Groepsprogramma's
Bewust en authentiek vrouw zijn

Programma's en coachtrajecten voor vrouwen  gericht op het ontwikkelen van bewustzijn met als doel je te herinneren wie jij diep van binnen bent en keuzes leert maken die bij jou horen, zodat je in jouw unieke potentieel als vrouw  stapt en voluit jouw leven gaat leven!


Transformatiecoaching &
Trauma release (1-op-1)

Programma's en transformatieve coaching gericht op specifieke thema's of dieper liggende trauma's. Intuïtief, lichaamsgericht, verdiept met trancemeditatie of ademhaling, zodat jij in de diepere en soms donkere lagen je energie kunt vrijmaken en je leven een stuk lichter wordt!


één- of meerdaagse Retraites
Breathwork en Trauma release cirkels

Themagerichte retraites voor vrouwen, verbinden, meditatie, ademhaling, transformatie, helen en plezier maken, zodat jij vanuit een veilige bedding, weer contact kunt maken met jezelf.
Trauma release en Breathwork groepssessies voor het vrijmaken van energie in alle lagen!


Hulp nodig?

Twijfel je, kun je wel wat hulp gebruiken bij je keuze of wil je liever eerst kennismaken? Graag zelfs! 
Voel je vrij en welkom om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. 

In liefde,
Ingrid