Bewust en authentiek vrouw zijn

Geraakt door het onderdrukte potentieel van vrouwen, hun creatiekracht, zachtheid en wijsheid, richt ik me in mijn coachpraktijk vooral op vrouwen. Als ik als jonge moeder en opgroeiende vrouw had geweten, mezelf bewust was geweest van wat ik nu weet, had ik veel dingen heel anders aangepakt. Ik neem mezelf niets kwalijk, want ik deed het met de allerbeste intenties en alle liefde die ik in me had. Met al die lessen, kennis en ervaring vind ik het een eer om nu anderen zoals jij te faciliteren in bewustzijnsontwikkeling en het vinden van jouw pad, zodat jij in het potentieel kunt stappen van jouw unieke wezen

Zie onderstaand de mogelijkheden om meer in  balans en bij jouw authentieke zelf te komen, zodat jij jouw leven als vrouw voluit kunt leven!


Self-care is giving the world the best of you, instead of what's left of you!


Programma Ontdekkingsreis naar een Lichter Leven (excl. voor vrouwen)

Een compleet en gebalanceerd programma, gebaseerd op het Lichter Leven Programma van de Bridgeman Academy, gecombineerd met lichaamsgericht werk, toegespitst op vrouwen. Gedurende 6 dagen, en 3 online momenten, verspreid over een periode van  ongeveer 6 maanden, ga je in een groep van 10 tot 12 vrouwen, op innerlijke reis. Oosterse wijsheid, gecombineerd met Westerse technieken, gericht op bewustwording, jezelf ontdoen van dat wat niet authentiek is, om vervolgens contact te maken met wie jij in essentie bent. Wanneer je vanuit die essentie gaat manifesteren, kun jij jouw authentieke leven voluit gaan beleven. Je leert oa werken met alle energiebronnen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel), je comfortzone, je stresssysteem, je brein, manifesteren, affirmeren en de wet van de aantrekkingskracht.

Je neemt afscheid van wie je dacht te zijn en ontdekt wie je werkelijk bent, zodat niet meer verdwaald raakt en in jouw unieke potentieel stapt! Je energie gaat weer stromen en dat is nodig om voluit te kunnen leven! 

Start programma: data volgen
Investering: € 1.699,= (particulier incl. BTW, zakelijk excl. BTW)
Aanmelden? Leuk! Dan kan via contact
Wil je liever eerst meer praktische informatie over de opbouw van dit complete programma? Klik hier.