Retraites en Breathwork

Retraites

Soms heb je er behoefte aan jezelf even terug te trekken uit de hectiek van de dag. Gewoon even zijn! Tijd om naar jezelf te luisteren, contact te maken met je lichaam, dichter bij jezelf te komen, te mediteren, reflecteren, op te laden of te helen. Even geen partner, moeder, dochter of vriendin, maar gewoon jij zijn. De diepte in met jezelf, zodat je jezelf weer vindt. Dat is uiteindelijk waar het leven over gaat en waar onze ziel naar verlangd, Soul retrieval!

Een groter cadeau kun je jezelf niet geven, 1 dag, een weekend een week? Net wat bij jou past en waar jij behoefte aan hebt.

Trauma release & Breathwork groepssessies

Wij vergeten gebeurtenissen, maar ons lichaam niet. Het gevolg is dat we er onbewust iedere dag last van hebben in de vorm van allerlei vaak vage klachten. Je kunt denken aan o.a. onverklaarbare pijn, angst, paniek, alertheid, hartkloppingen, depressie, vermoeidheid of prikkelbaarheid.

Tijdens de Trauma release & Breathwork groepssessies is het mogelijk om door de lagen van lichaamsbepantsering (belts of tension) heen te breken en zo fysieke, mentale en emotionele spanning los te laten uit je systeem (lichaam, geest en zenuwstelsel). De trauma release helpt je toegang te krijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma. De ademhaling (8-technieken) helpen je emotionele blokkades te neutraliseren en je zenuwen te kalmeren, zodat je voluit kunt leven! 


Boven je oude zelf uitstijgen is afdalen naar de diepte, 
om je te herinneren wie je in essentie bent. 


Vlinder-kracht Retraites

Samen met mijn sister Elise de Lange (transformatief coach) faciliteer ik met ontzettend  veel passie en liefde de Vlinder-kracht Retraites, exclusief voor vrouwen.  Je kunt kiezen uit 1 daagse,  weekend of weekretraites.

De rode draad is de verbinding van fysieke (aardse), emotionele (vrouwelijke), mentale (mannelijke) en spirituele (kosmische) energie, zodat jij weer in balans komt en door het leven gaat fladderen. Het is gericht op het maken van de verbinding met je lichaam, het ontdekken van je vrouw-zijn, het voelen en leren stellen van grenzen, de ontwikkeling van jouw Ik-kracht, speelsheid, creativiteit, verbinding en transformatie van datgene dat jou in de weg staat, zodat jij de vlinders in je buik weer kunt voelen!

Meer weten? Kijk hier voor de planning en de opties!


Trauma Release & Breathwork groepssessies

In ontwikkeling